Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi är alla duktiga på tricks, vissa är duktigare än andra


Den som kan trolla


Den som kan trolla
vinkar

Kom hit, min vän
jag skall trolla bort dig
lita på mig

Det låter så absurt
att hon stannar
måste lyssna på
fortsättningen

Med en sådan hatt
kan man bara
tala sanning

Kaninerna är i
upprorsstämning
hugger efter allt

Som han själv
tänker hon
Precis som han själv

Så minns hon sin
förklädnad
alla år av
egna
trollerier

och nu

Tivolit kunde lika gärna
ha varit
stängt
det är kallt, mörkt

Hon visar honom
hur hon gjorde
när hon utförde
sina tricks

Precis så
säger han
det var det jag
ville berätta

påminna dig om.



6/3 2015




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-07 17:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra!
2015-03-11

  Nanna X
jo, visst kan man trolla på olika sätt... teater är ju också en slags trolleri till exempel.
2015-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP