Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ut ur fällan!


Timmen Noll



I en damm i parken
befruktar ett sångsvanpar
varandras suveränitet.

Ett blått moln,
som en flyende oas,
hägrar i fjärran.

Måste finna en väg ut
ur denna fälla, -
Mayas Villa !

Tog en Tupplur.
Klockorna visar
helt galen tid !

Skräcken biter i
min hud, - likt
små muskäftar !

Satan säger att
jag är löjlig !
ÄR jag det?!

Bäst å skita
i vad -
fanskapen tycker !

Ska, nog, ta - nu,
å segla in i ~~~~
Timmen Noll !





Fri vers av Marianne Räf
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-07 17:48



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Mycket att tänka på här!
Bra.
2015-03-08

  KattenKin VIP
Häftig text, säregen på ett skönt sätt!
2015-03-07

  kalle ankus
Rolig text, gillar ordval som muskäftar!
2015-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf