Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet ju faktiskt bäst

Du säger att du älskar mig
Att allt det du gör, gör du för min skull
Du vill få mig att förstå mitt egentliga värde
Såren och blåmärkena, som ibland inte kan läka, är straffet
För att jag inte förstår hur värdelös jag är
Du vill ju mitt bästa
Det är bättre om jag isoleras
Ingen ska behöva stå ut med mitt outhärdliga sällskap
Du vet bäst, du vill mig ju bara väl
Jag borde nog säga upp kontakten med alla
Jag borde släppa Jocke fri
Jag borde låta mina finaste diamanter vara ifred
De orkar inte med mig, det är ju bara som de ljuger
De är ju så snälla att de inte kan säga ifrån om hur jobbig jag faktiskt är
Detta borde vara sista gången som jag kommer hit
Men om jag nu ska tvinga på mig deras sällskap
Så borde jag verkligen hålla inne med den smärtan som är förbjuden
Men det enklaste vore ju om jag lyssnade på vad du säger
Då skulle jag må bäst
Du känner mig ju bäst
Och du vill ju bara mitt bästa




Fri vers av Mörkrädd
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-07 19:35



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Smärtsamt att läsa.

Det låter ju som en tragisk ursäkt till människa som vill ditt sämsta..
2015-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Mörkrädd
Mörkrädd