Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll min hand

Håll min hand, så hårt du bara kan
Knäck mina ben, så att jag känner att du är här
Släpp inte taget, fast jag skriker av smärta
Visa att du vill finnas där trots min smärta
Hur ont jag än har




Fri vers av Mörkrädd
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-07 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mörkrädd
Mörkrädd