Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Duger jag!?


Är jag för BRA?



Tänkande läppar öppnas för
ett bett med svarta tänder i
hans skulderblad; Han vrider
sig, nog, i graven, nu, då
jag är otrogen -- i tanken !

Om jag vore det -konkret-, ja, då -
vore det, väl, så mycket värre -- å
han slet, förmodligen, sitt hår i Hades !

Är utan både höger- &- vänster-sex !

Så, tankarna, de får gå dit de vill !
En Favorit är höstacken på landet, -
- som i en gammal SF-film, -- fast
- på riktigt å modernare. - - - - - -

Med en nutida musketör, -- som
vill mitt väl och älskar bra ...- - -

Hur ger man sig hän ...? Så, att
han tar dig med en eld, - fast bättre, -
än i en dröm? Kan NI säga mig det, -
ni andra kvinnor, väninnor ? --- ---

Är det nått som fattas mig? Kanske,
är er - Hemlighet? Som ni ej vill dela
med er av -- till mig? Jasså!!?

-Är jag för BRA, helt enkelt?! ----------






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-07 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf