Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och mannen sade:

Och mannen sade:

I mig ska födas en kvinna

En kvinna som ska heta: Maria

Men för att jag ska kunna ge liv åt henne

måste jag, i samma takt som hon tar form,

 samtidigt dö bort ifrån mig själv

Bit för bit

Dag för dag

Tills jag är borta

och Maria lever

Låta döden ta det gamla

För att föda det nya ur askan

Så kom sig:

Att den enda människan på jorden

var en havande kvinna

med ett gossebarn

i sitt sköte




Fri vers av Mats VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2015-03-08 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP