Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grattis 8e mars till alla kvinnor på jorden! Och grattis till alla manfolken, som har med denna varelse(ängel) att göra!


Rättigheter

Rättigheter betyder, att vi är skyldiga varandra
mer än många tjänster, respekt och medmänsklighet
och rättigheter betyder
att du och jag har lika mycket värde..

ja rättigheter betyder
man eller kvinna
barn eller gammal
får kärlek från omvärlden..

rättigheter betyder
att jag måste gratulera dig här och nu
ja dig som en kvinna.. på din dag..
Grattis min syster, mor och du finaste varelsen på jorden!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 147 gånger
Publicerad 2015-03-08 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS