Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"The things you say construct your future. No matter how it looks or feels, speak victory into existence." KJ Anderson


vår när jag går ut och alltid maldiverna hemma

jag säger att jag klarar det

den här gången

och vad du säger...

är intressant för dig

som din musiksmak

väggarna är tjocka av imaginär grå rationell betong

bara jag slipper höra

din musik

dina ord

vi möts på loftgången

med leenden som solen känner sig som syster med

kärlek

respekt

frihet

vi behöver inte störa varandra

vår när jag går ut

och alltid maldiverna hemma

"It doesn't matter if a million people tell you, ´you can't do it´, or if 10 million say ´no´. One ´yes´ from God is ALL you need!" KJ Anderson




Fri vers av Ess VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-08 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP