Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lättnad

Lägg mig ner i en genomskinlig låda
Gräv mig djupt ner i känslornas mark
Släck allt ljus från gårdagen

Tillåt mig att slå på locket
Utan att någon som står ovanför
Känner av ängslan i mina knogar

Lär mig att se in i dina ögon
Utan att minnas det förflutna
Utan att höra ekot av din melodi

Töm mig från topp till tå
Och göm mig bakom ett leende
Det är lättare så




Fri vers (Fri form) av melmel
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-09 21:33



Bookmark and Share


  sann e
Så jävla bra.
Fascinerande dubbel känsla din dikt gav mig. Lättnad i att få explodera utan att skada någon.
Också lättnad i att slappna, släppa, tömmas så att känslor passivt lägger sig, rinner bort, och i ett avkylt tillstånd kunna möta människan framför mig med ett öppnare och intimare sinne än förväntat.
2015-03-09
  > Nästa text
< Föregående

melmel
melmel