Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och våra vikingar var inte ett dugg bättre...


Skördefest


Skördetid
blomsterflykt
frukt av oro
tunga ögon

slummertid
värnlös väntan
hunger, sorg
ensamhet

festetid
vinets gud
blod och druvor
människooffret

offrets tid ute
väntans slut
sömnens början
liv på nytt

skördefest
mogen frukt
gladiatorspel
och skrattande satyrer.



20/5 1988




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-09 22:04



Bookmark and Share


  Nanna X
Dionysos, förstås, den gamle spjuvern...
2015-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP