Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pax

Som andrahandsvärdet

ett uppätet
popcorn

Vissna rosors rop
mot
nytöade
rabatter

Fylla som endast
börjar med bak

paxad till djävulens värsta håla




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 245 gånger
Publicerad 2006-04-12 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan