Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårtecken

Pölar av smältvatten
svanar simmar runt i dem
blåsippor väntar




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-10 20:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härliga vårtecken - haiku!
2015-03-11

  RitaBrunner
Blir knappast vårligare än så här! :)
2015-03-11

  Lena K Nilsson VIP
Härlig vårväntanshaiku!
2015-03-11

  Ponkla
Fint skrivet!
2015-03-11

    Birgersdotter VIP
Fylld av blåskimrande vårlängtan
2015-03-10

    ej medlem längre
Fin av vårlängtan!
2015-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP