Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

Det gör ont att vilja leva,
Det gör ont att vilja dö

Jag förstår inte mej själv
Jag har jämt ångest,

Tänker för mycket på det jag redan gjort,
Istället för att tänka på det som kommer hända

Jag hatar livet
Men jag vill fortsätta leva

Ibland finns ett litet hopp om att något ska bli bättre
Något MÅSTE bli bättre
Något måste bli väldigt mycket bättre!

Det händer aldrig något
Aldrig något som leder till förbättring




Fri vers av Djävulens Dotter
Läst 697 gånger
Publicerad 2006-04-12 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Djävulens Dotter