Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingar

Jag önskar att jag hade vingar
Riktiga vingar

Jag har vingar
Dom sitter på insidan

Svarta vingar
Svarta vingar som fläktar bort all glädje




Fri vers av Djävulens Dotter
Läst 511 gånger
Publicerad 2006-04-12 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Djävulens Dotter