Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kommer alltid tillbaka till Ruta 1 !


Återvändo



Orange glimtar av
kall glöd på
insidan av
ögonlocken, då
jag blundar.

Dunkande ljud
borrar ini
nattens nojas
tjocka omslag.

Han får gärna
ha
gröna ögon!

-Väck den som sover !

Med pigg Poesi, t. ex.!
(Då, kan de inte motstå
det Vakna Alternativet!)

Strävar mot morgonen ...

Det knakar i nacken !
Whiplashskada, sedan
unga år, -- tror jag!
Baby shaken syndrome?

Tomma bröst bakom
rosa nattlinne. -Hey, Baby!





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 172 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-11 03:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Som sången säger: "Börja om från början, börja om på nytt"...ja, ibland känns det som om det bara går runt, runt...
2015-03-11

  Marita Ohlquist VIP
Natten är över och den nya dagen gryr!
Bra skrivet.
2015-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf