Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget annat än Sanningen!


Bli avvand -- en man



Blundade och såg,
för min inre blick,
vackra violetta syrener
i ett underbart vitt ljus.

Hans Åstundans skri
går förbi mig, riktar
sig till en annan kvinna.

Vad gör det mig? Jag
behöver inte honom, heller!

Minns när vi var små
bebisar, placerade bredvid
varandra. Jag försökte
fånga hans blick med min --
men han tittade bort, ---
hade en avvisande min...

En annan flicka hade fått
Första Tjing på honom !

Senare, var vi ett par i
över 3 decennier...
Jag trodde vi var lyckliga!

Men Sanningen kan
man inte dagtinga med!

Vi älskar inte varandra !






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-11 18:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nya vinklar, mycket intressant.
2015-03-12

  ULJO
Berörande text detta
2015-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf