Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Syskonkärlek


Två kattbröder


Liten känner sig svag
ber tyst till den som är stor
undrar om denne vill skydda
sin spörjande lillebror

Den store sträcker sig vigt
tänker Vi har samma mor
och placerar sig i ett hörn
vilar tassen på husses skor

Liten vill inte bli ensam
följer som vindburet flor
efter den store till hörnet
där värmen och visdomen bor.



11/3 2015




Bunden vers (Rim) av Lena Söderkvist VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-11 19:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas :)
2015-03-12

  Magdalena Eriksson VIP
Rart om hur vi följer varandra eller djuren tänker jag.
2015-03-12

  KattenKin VIP
Så gulligt, jag kan se dem framför mig!
2015-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP