Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liten tanke 150311

Trygghet, kärlek och empati

växer inte inte bland hårda ord och slag

utan bland kramar, ömhet och värme

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-11 21:10



Bookmark and Share


    MichaellQ
Yes!
2015-03-14

    ej medlem längre
Gott!
2015-03-13

  Lars Hedlin
Så sannt! :)
2015-03-12

    Birgersdotter VIP
Så sant...
2015-03-11

  Carl Mikael Fäldt
Jag vågar skriva under med mitt blod på dina raders giltighet!
2015-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP