Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En god vän till min ena dotter och hennes man gick tragiskt bort för 1 månad sedan under sitt träningspass. En mycket fin människa som efterlämnar två små barn, familj och en drös med goda vänner och bekanta.


Dags att ta farväl

Det skriker inom mig
men hörs inte utåt
du fattas oss
- nu och för evigt

På fredag är det dags
att ta farväl
du ska begravas
- men inte våra minnen

Varför går de fina först
när de behövs
så starkt
- på Moder Jord

Tårar rinner
längs vårt inre
själen duschas
- renheten stärker

Vi ses min vän
då tiden står still
när Döden bestämt
- att ljuset blåses ut

Vila i frid, fina du @->----

 




Fri vers (Fri form) av AjBi
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-12 01:13



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
mkt mkt fint om sorg!
2015-03-13

  Marita Ohlquist VIP
Berör!
Känns igen.
2015-03-12
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi