Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ålderns tidstagg

Ålderns tidstagg
väcker minnen
river upp sår
... sen länge glömda

Skratt och sorg
mixas grymt
silas inte
... serveras kylslaget

Förbannelse
att minnas
svikna löften
... beska tårar

Ilska och glädje
skratt och sorg
kärlek och hat
... alla dessa känslor

Var blev ni av
hur kom jag dit
varför hände det
... vad lärde vi oss

Smärtans vågor
tunnas ur
upplöses sakta
... dör långsamt ut

Ålderns tidstagg
väcker minnen
sen länge glömda
... såren läker

 

 




Fri vers (Fri form) av AjBi
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-12 01:25



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text om livet!
2015-03-12
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi