Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets spel

Trilla hit och trilla dit
i Livets spel
på ojämna planen
som aldrig suddas ut

Sudda ut och sudda jämt
på spelplanen
som aldrig tar slut
i Livets spel

... vad gör jag här...




Fri vers (Fri form) av AjBi
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-12 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi