Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men bara för vissa..


Söndagsöppet!

Jag är så vilse
i en verklighet
där jag finner
mig bara lögner

ja jag är så vilse
bortom mig själv
för den jag var, blev
så stulen av dig

men..

var kan jag mig vända?
i vilken domstol?
för den du biktar dig för
släpper ju inte in

såna som mig!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-13 03:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS