Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älska eller avkär mig!


För utan dig, vill jag inget alls!

Var än jag vänder mig blicken
Jag ser bara dina siffror
Som om att din födelsedag
Har varit, början på mitt allt..

En kärlek som denna
Borde ha markerats,
Symboleserats, idoliserats
Som den få äkta i en modern tid

Tycker inte du det??!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-13 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS