Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svek efter svek..


Vem kan man lita?

Nu när jag har favoritiserat dig
Går du mina känslor, ej obemärkt

Du finns ju i alla mina dikter
För mina känslor, har sina åsikter

Vad kan jag göra i ett odemokratisk land?
Säger jag stop, blir jag druknad i ångest

Numera hela mig gör, bara så som den vill
Tack vore de celler, hackade med dina leende

Så som sömnbristen som är orsakade av det
Men vad kan jag göra, med en kropp utan lydnad?

All svek i min värld, började här av mig själv
Då hela mig vände, mina order bara ryggen!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 130 gånger
Publicerad 2015-03-13 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS