Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek boxen!

Jag blev kär av en enda anledning
Du bara präglades av perfektskap
Jag skulle ha gömt dig för alltid
Om jag bara hade ett sådant skåp

Ett skåp där du kunde trivas för gott
Så att du inte rymde för att bli hört
Ja för engång, jag vill vara den onda fyren
Med bara vilja, ja han som är egoist numera

Vad ska jag göra med så mycket kärlek i bagaget?
För den som flyger är det värt, var än den landar
Men jag skyller det på karma, att
Du måste betala för dina blickar

Nu när du gjorde mig så kär
Jag står ut..
Med all sorts..
Komiska och roliga tankar!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 165 gånger
Publicerad 2015-03-13 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS