Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

502/2 >> 251 (enligt manualen) [2015313] und so {…} weiter.

502/2 << 251 (enligt manualen) är inte [formellt] fel. 

Författaren (bestämd form) [n-genus] typograferar texten. 

F = 70 […] är inte fel. Eller: wrong. Syntesen (Ba+) fortsätter. 

Även f >> 102 är [tämligen] korrekt bokförd info. Eller: information. 

G << 71 {före GOTLAND | enligt manualen} förstås. Copyright? Yes.

 

Bokstaven d [100] kan få (get) tilldelningen 500 efter ett {1… en} matematiskt = mt [MT] (2229) äventyr. Beräkningen blev {emellertid} <however… /E> [mycket] complex. Eller: komplex. Betoningen (e… E) är <mycket… /B> viktig. Eller: important. Fonetisk (o… O) modell: farbror zwed @ poeter.se [SWEDEN] (8) <3… 1415927> etc. 

Således följande. Efter en (1… ett] fundering. 

[ f <102> f ]
[ e <101> e ]
[ d <500> är inte fel. Eller: wrong. Syntesen [programspråk] fortsätter. ]
[ c <99> är inte fel. Rimligen. Syntesen (bestämd form) […] fortsätter. ]
[ b <98> b ] (cloudberry) före… hjortron. Syntesen [programspråk] fortsätter. 
[ a <97> är (sannerligen) inte fel. Eller: wrong. Copyright ånyo? Yes. ]
9 [57] är inte fel. Eller: wrong. Tjatigt värre. Enligt författaren. I: nu-läget. 
8 [BS] före (NL) och syntesen [programspråk] fortsätter? Tydligen. 
7 [111] (o… wow) before: howdy. Syntesen fortsätter. Före: goto. Wow? Not frequently. Emellertid. Basic innehåller i – även i: Logic.

5.43 [eftermiddag] (em… EM) före | before PM [2522] före MT (2229) etc.

Färg (color) [colour] enligt föregående. Inte mycket = mt {MT} färg i matrixen (programmet) således.

--(ff)-- [8] är inte fel. Eller: wrong. Bigrammet ng (Bingsjö) är [mycket] important. Eller: viktigt.  

EN DAM PÅ SJÖN

EN DAG PÅ SJÖN (googeln… verb före [verbose]) format. Betoningen [o… O] är (tämligen) {~} viktig. Eller: important. Tjatigt värre. TV (teve) är inte fel. Eller: wrong. 

FREUD [5] före (100) och 50 [ÖRE] bro {bridge} grammatiken är [æ… Ø] på gång. Ett (formellt) regelverk. Eller: en [1… ett] {formell} jargong. 

Ba+ är (troligen) [~] inget {0} permanent <definitivt, okay> programspråknamn. Termen <programspråknamn> är {nu} [formellt] reserverad. Enligt manualen. Som är ett (1… en) pågående arbete. Und so [u… U] weiter. 

2015313 [fr] är en (formellt viktig) [important] datering. Okay så? Tydligen. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 187 gånger
Publicerad 2015-03-13 18:01



Bookmark and Share


  Nanna X
https://www.youtube.com/watch?v=HRyy4fa54SY

bra låt

2015-03-13
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed