Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osaliga andar

Ibland tror jag
att orden som kommer ut
räddar mitt liv

och jag funderar över alla dom
som har ett svart inre
som aldrig får möta vita ark

istället
rött blod
osynliga rakbladsord


inte är det konstigt
att
osaliga andar
vandrar på vår jord




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 199 gånger
Publicerad 2006-04-12 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan