Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för din skull.


Nattfjäril

du är ljudet av
en nattfjärils fladdrande vingar
flämtande mot en lyktas glas
du tror att jag är varm
men jag brinner, brinner, brinner
och låter den rätte stanna ute.




Fri vers (Fri form) av maktspel
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-14 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maktspel
maktspel