Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jodå.. de dagar finns!


Var är du?

Var är du? var är du, min sista andetag?
Kom, signera o kvittera, ta min själ och gå
För här finns inge syfte med eran existens
Här finns mig en värld bortom min förstånd
Här torteras o dödas man från långt avstånd

Ja här är alla kalla mördare
Här byts leende mot din själ
Ja min sista andetag..
Jag ber dig bara kom!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-14 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS