Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymden

jag slarvade med förarbetet
och somnade mitt i verkligheten

under min dröm
rörde jag mig oförtrutet
framåt

när jag vaknade
låg jag så långt före
så långt före
som bara de som ligger efter
kan vara

och låter de som ligger före
röja upp vägen
för andra att gå

de som förstår dilemmat
kysser marken med pannan
och välsignar de efterkommande

de som inte förstår
gillrar upp fällor
falluckor och snaror
att falla ner igenom
eller hänga sig i

bara för att de ser det svarta
och inte rymden
vi rör oss i




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-15 17:51



Bookmark and Share


  Madelene Edlund
Snyggt. Fantastisk tredje strof.
2015-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson