Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

keep going-on

I tracked my feelings
It lead me to you
Whatever you do
It works, I can tell




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-15 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS