Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din besvikelse

Jag ser pojken
Jag känner hans tunga andetag
En blick av avsky
Likt en soldistrasa
Kramar jag livet
Ur dess unkna fängelse
Ser honom rinna ner i vasken
Färgar ergad stål
Skapar ett mönster
Av minnen
som spökar
I mitt trötta sinne
Bor din besvikelse



© georgmoller.se






Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-15 23:14



Bookmark and Share
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller