Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men det var så synd.. så fort jag vaknade, då försvann allt det där..


Där kommer livet!

Där kommer piloten
För du får mig att flyga ju

Där kommer chauffören
För du kommer fort efter min saknad

Där kommer skräddaren
För du syddar mina läppar glädje

Där kommer solen
För du skänker mitt liv värme

Ja, där kommer lyckan
För jag ser ingen annanstans




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-15 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS