Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen

Om du söker efter ursprunget
Om du vill finna den rätta vägen
Om du vill komma nära skapelsen
Om du vill återväcka det rena
Om du söker den eviga grundlagen
Om du vill tillbaka till naturen

Så är du på helt fel väg




Fri vers (Fri form) av Pål Christensson
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-16 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pål Christensson
Pål Christensson