Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återigen du..

Ensam och ensamhet
Har en stark koppling
Med dig hade jag varit
Varken ensam eller vän
Med ensamhetens värld

Ja det är du som är svaret
Även till denna fråga och gåta!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-16 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS