Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om tillförsikt och Inspiration.


Den Magiska Floden, inom



Få ting är så märkliga, som
den Magiska Floden, inom!

Den är mänskans livselixir.
Inte en dag, den uteblir!

Det är den Sisu, som bringar
klarhet i kristall, som klingar.-

Ett flöde, som tvättar Själen -
och rättar många av felen.

Varje morgon den mig väcker.
Aldrig den ur kroppen läcker.

Den hyser fagraste fiskar,
vars gula irisar glimmar.

Har märkt, den är på min sida.
Hjälper mig att bättre strida!

En Fantasi, en Drömmens Kraft,
som frammanar en rosa saft.

Den Magiska Floden, inom, -
är nått, som om dig bryr sig om.

Nu, var det, väl, inget mera.
Kan den, varmt, rekommendera!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-16 14:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart!
Och visst är det Magiskt!
2015-03-16

  KattenKin VIP
Härliga rader, vilket flow!
2015-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf