Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Möt upp i den nya Tiden!


Varje Liv har sin egen Historia



Vänlig - som vanilj
är du i
mina Sinnen.

Vi verkar i Tiden, -
låter minuterna fly...-

Skenet från Himlen
över hustaket på
andra sidan gården,
går in genom fönstren
till Själen (=ögonen).

Ljuset bebådar min
värkande insida, så
att spänningarna - -
släpper sina grepp ...

Är vi gamla, snart?

Svagheten i min
lekamen får Kraft
av nikotin...........!!

Kom inte å förbjud oss att röka!

Minns, när jag öppna´
hans svångrem på
Kliniken! Det var
en speciell kväll!

Resulterade i tvillingarna -
Leif och Suzanne! - - - -

Varje Liv har sin egen Historia!

En fläkt av 75 biljoner år, -
-- Draget ifrån då ...!

Vi möts, här, i den nya Tiden !






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 269 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-03-16 17:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Gillar titeln, den och texten ger mycket att fundera vidare på...fint...
2015-03-21

    Dan Myrbeck
GRATTIS till Uppmärksammad
Text!
2015-03-19

    ej medlem längre
Ååh, sån underbar text!
Du skriver så jag sitter här stum.
Aldrig läst dig Utan rim. Du tycks behärska det mesta.

Många fina rader, men detta var en av de vackraste..

Vänlig - som vanilj
är du i
mina Sinnen.
2015-03-19

    Dan Myrbeck
Tänkvärd och bra titel.

Bra reflektioner.
2015-03-17

  P-E-H
Väldigt bra skrivet, instämmer i tidigare applåder och ovationer.
2015-03-16

  KattenKin VIP
Jag håller med föregående talare här, förtroligt utan att avslöja för mycket.
Många vackra stråk i fin berättelse. Applåder!
2015-03-16

  Anita Westin
Den här måste bara kommenteras.

går in genom fönstren
till Själen (=ögonen)

Snyggt! Du tar livet av ett överanvänt ord genom att använda parentes , likhetstecken och ögonen. Du drar dig inte heller för att använda barnens namn! Där får du in det starkt personliga och undviker trots svångrem att bli alltför privat. Applåderar stort!
2015-03-16

  Marita Ohlquist VIP
"Varje Liv har sin egen Historia!"
Alla har något att berätta.

2015-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf