Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en välkänd hjälte


Jakten på Andromeda


Han var redo
såg att vågtoppen
snurrade
insåg att den
var
Odjuret

När den blev vred
slet den i repen
som hade hållit
Henne
fjättrad

kanske
kanske inte
ett frivilligt offer
vars röst
han nu ville
finna
och rädda.



16/3 2015




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-16 21:20



Bookmark and Share


  Nanna X
spännande och mytiskt, snygg form, man vill höra mera!
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP