Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur tystnad kommer tolkning

Hon var glad för att De hade träffats

och såg fram emot att få lära känna Honom

av rädsla för att Hon önskade mer än vänskap

valde Han att inte höra av sig till Henne

istället för att fråga Henne

valde Han att tolka situationen

det Han missade var att

Hennes önskan om att få lära känna Honom

börjar med deras kommunikation

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-03-16 21:33



Bookmark and Share


  TT
...otäckt igenkännande...men jäkligt bra formulerad sanning...gillar!!!
2015-03-25

  Lars Hedlin
Bra belyst!
2015-03-18

  Carl Mikael Fäldt
Ganska typisk situation-tror jag!

Kanske skall man förlöjliga viljan att äntligen träffa en annan människa-så tror icke jag!
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP