Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanka om hur hatet på nätet påverkar och tystar ner.


Näthat

Hatets ansikte dolt

bakom skärmens svarta ord

slår undan benen

 

sår rädsla, släcker motstånd

tystar demokratins röst

 

© Iréne Svensson Räisänen




Bunden vers (Tanka) av Iréne S Räisänen VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-17 08:31



Bookmark and Share


  Anita Westin
Tydlig bild av hur det förhåller sig! Trolljägarna behövs!
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP