Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni blir avslöjade !


Folk gökar -- i Gemen !



Mer och mer, har jag
börjat förstå att :
de flesta knullar i
timtal, och mest varje
natt !

Hur är själva Upplägget
gjort, -- egentligen ?

Det verkar va´ -- konstruerat ...!

En annan får ligga --
allén varenda natt och har
ingen man, all övrig tid, heller!

Smaka på DEN, era tillgjorda fánskap!

Hur kommer det sig, att just
JAG, -M.R.- är Undantag,
bortplockad från hela -- --
Kärlekssammanhanget!?

DET kan jag inte förstå!

Nånn tjänar på det här, - som
fått bestämma för mycket!

-Haja, - att jag, också, - vill älska !

-Jag ska avslöja er... !





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-17 12:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Väl förmedlat :)
2015-03-17

  ULJO
Du är rolig du
2015-03-17

    Dan Myrbeck
På våren borde det finnas
chans till gök.
2015-03-17

    ej medlem längre
den här var det drag i, hade gärna sett dikten avslutas med näst sista raden och ordet älska.
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf