Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Engång för alltid

det var våran motto
det finns bara en sol
symbolen för våran kärlek

men ändå..
på något sätt..
lyckades du att
skaffa dig ny sol

du lärde mig att inte
lita på mina känslor
och du lärde mig att
ifrågasätta alla mina egna val

vet inte hur mycket du är medveten om
men du har förstört hel värld
för ett hjärta som är sönder
har bara smärta att skänka andra!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-17 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS