Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Drömmar..

Alla har vi dom.. eller hur?

Man lyckas skapa sin egna lilla drömvärld..

Där man kan gå runt, bara mysa och vara lycklig

Allt det som kanske inte riktigt är bra är det som är rätt i drömmarnas värld..

Det finns inga hinder och ingen som säger åt en att det inte funkar så..

Folk försöker intala en att det inte går men man lyssnar inte..


Det är bara jobbigt att sedan vakna upp en morgon och verkligen inse att det inte funkar..

Att bubblan är spräkt, fantasi-världen har rasat..

Att livet kommer återgå till vad det var förut..

Att man aldrig kommer få det man har haft/drömt om..


Det är hårt och jobbigt att återhämta sig.

Men när man väl har lyckats så blickar man tillbaka på drömmen med ett leende..

Man gläds åt glädjen man hade och erfarenheterna som gavs..




Övriga genrer av Ghali
Läst 758 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-04-13 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ghali