Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, alla mina ja!

kom dig tillbaka med din egen vilja
för jag vill inte att jag o du ska skilja
jag är kär det vet du, så kom tillbaka
lovar.. då får du på köpet, alla mina ja




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-18 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS