Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så dumt av mig, jag vet!

vissa drömmar har inga betydelse
tack vore dig, har jag lärt mig det
men det är så dumt av mig att ändå..
jag fortsätter med de drömmar jag har




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-18 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS