Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kom mig nära

utan min vilja eller tillstånd
när jag blev kär, då
var det dags för dig att ta avstånd?

detta var din kärlek
några dagar, var jag dig nog?
jag som trodde
att din kärlek var utan bugg!

men sådana som dig och dig lik
älskar att såra, för ni får speciellt kick
men som tur för er del att det finns oss
som tål att bli sårad, ända till sista klick.




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-18 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS