Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Distansen

Det här är andra gången avstånd kommer emellan kärleken.
Norrland är närmare Australien, men vad spelar det för roll? Du är ju inte här.
Finns du inte i min säng på kvällarna är du för långt bort, oavsett vart du är.
Jag hatar distansförhållanden.
Jag vill njuta av dig. Jag vill bli omhållen när jag somnar, pussad när jag vaknar. Överraskad på jobbet. Jag vill vara ledig för att kunna vara med dig.
Jag vill inte leva med att sakna någon, konstant längta och konstant sakna.
Längtan är något fint men saknad är fan inte det. Det gör bara ont.

Kärlek finns inte för att vi ska känna oss mer ensamma, den finns ju för att vi ska slippa.




Fri vers (Fri form) av westerberga
Läst 408 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-18 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

westerberga
westerberga