Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är hur jag dömer.. din kärlek numera.. ur lagarnas ramar..


Tjänstefel på hög nivå!

det du gjorde
får mig att skämmas för mina starka känslor
det du gjorde
är mord och tortyr för sanna kärleken

det du gjorde
är bortom förståndets ramar
men ändå i mina drömmar
jag välkomnar dig i mina armar

vad har jag för val när, där
är den enda av dig som står ut med mig
men jag får också stå ut med dig
för du fuskar, då du tar din andra hjärta med dig!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-18 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS