Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte rädd för mörkret/Hologrammet som är du

Jag är inte rädd för mörkret
Om du är i det
(Du är ett hologram)
Reflektionen på vattnet och
Det regnar i mig men
om vattnet stiger för högt
slår vi oss igenom taket

Och vi ska hålla varandras händer
Kom, vi delar täcke
Det blir som att vi
växte upp tillsammans
(Och det gjorde vi)
Det blir som när
den stora branden tändes

Mamma barn kan inte dö
Men vad som helst kan hända nu
(Det har redan hänt)
Det var en gång
Och sedan var det
aldrig
mer

Måste sjunga högt så det hörs
Annars dör jag
(Men jag är inte död än)
Världen finns
för att jag är
Och jag kommer aldrig hem igen
Men alla vägar bär till hem




Fri vers av Elsa Rohlén
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-18 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elsa Rohlén
Elsa Rohlén