Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtetrådar

Dina revben är en tågräls som leder långt långt bort
Men nu står jag här i tunnelbanan och känner vattnet
stiga omkring mig och kräver syre, en flotte
en överlevnadsprotes att hålla mig uppe

Jag är nog förbannad på alla
som inte vet vad sorg och längtan betyder
Fast det är mitt i vintern är det ett
sommarlov mellan oss nu

Du fattar mig nu fattas du mig
Och vi är axelryckningar i universum
Men vissa saker är ändå
så starka att de aldrig någonsin går att förinta

Så döden rörde vid mig
Men döden var inte för mig
Jag är gjord av glitter och sammet
Och du är ljuset
Du är fortfarande ljuset




Fri vers av Elsa Rohlén
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-18 21:27



Bookmark and Share


    Nora Lundberg
Världen behöver sådana som dig <3
2015-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Elsa Rohlén
Elsa Rohlén